Kerstbomen 2016

Beste klanten,

Vorig jaar waren de bomen (zelfde aantal als voorgaande jaren) te snel weg. We waren ook al voor Sinterklaas begonnen met de verkoop. We hebben toen onze trouwe klanten beloofd om pas na Sinterklaas te gaan verkopen.

Op 6 december brengen we de bomen naar de Genneperhoeve.

Kent u ‘Afgaan en zo’, een restaurant aan de Bleekstraat in Eindhoven, waar de kok heerlijk eten bereidt. Je kunt daar twee soorten menu’s bestellen, net wat de pot schaft en op is op. Een beetje vergelijkbaar is het met onze bomen. We hebben een partij bomen, elk jaar ongeveer genoeg voor onze trouwe klanten en wat meer. Op is op.

We starten de verkoop NA SINTERKLAAS

WE VERKOPEN IN 2016 IN DE WEEKENDEN 10 -11   EN 17-18 DECEMBER, van 10.00 – 17.00 uur

Door de week kunt u bij de Genneperhoeve winkel terecht. Bijvoorbeeld om uw boom te reserveren. Of om te kopen en mee te nemen. Door de week zijn er geen mensen om de bomen te sjouwen. Dus kom zo veel mogelijk in de weekenden.

Onze formule: U koopt een boom, de boom is goed geworteld en groeit in een pot aarde. Een zwaar geheel. U heeft al een schaal om de boom op te plaatsen of u koopt er een bij ons.

U verzorgt de boom goed. Nu en dan watergeven, in de schaal en boven in de pot. Zodat de kluit van de boom niet uitdroogt. Plaats de boom niet direct naast de radiator.

Na de kersttijd, wij zeggen na driekoningen, brengt u de boom terug. Driekoningen is 6 januari. Zaterdag 7 januari kunnen de bomen terug gebracht worden. Op die dag rijden wij onze route om de bomen op te halen.

Bij het terugbrengen van de boom ontvangt u een kortingsbon voor de aankoop van een boom in december 2017. Of voor de aankoop van een van de bomen op de boomeilanden van het NRE. Op het parkeerterrein aan het eind van de Treurenburgstraat (57) staan prachtige bomen (zakdoekjes boom, gingko, rode beuk etc.) die verplaatst moeten worden, te koop dus.
Tevens struiken, planten en tuinaarde. Komt dat zien!

Het halen en brengen is voor velen te zwaar of te lastig. Wij bezorgen ook de bomen, nadat u de boom gekocht en betaald heeft. Kosten voor bezorgen en ophalen zijn € 7,50 per rit is dus€ 15,=.

Wanneer halen of brengen we de boom? Dat spreken we met u af. De meeste mensen krijgen de boom in het weekend van aankoop bezorgd.

Tot binnenkort. Tom van Duuren   0651614940