KERSTBOMEN VERKOOP 2017

vanaf woensdag 6  december

Adres: De Genneper Hoeve, Tongelreeppad 1, Eindhoven


Doordeweeks:

In de Winkel: 11.00 – 13.15 en 14.00 – 17.00 uur

U kunt ook een boom reserveren en deze pas later afrekenen en ophalen/ laten bezorgen. Vraag in de winkel een reserveringslabel.


Zaterdag en Zondag 9 – 10 DECEMBER

Zaterdag en Zondag 16 – 17 DECEMBER

Op het erf: 11.00 – 17.00 uur


BEZORGEN van de bomen IN EINDHOVEN is mogelijk, betaling vooraf € 15,- retour = bezorgen en ophalen.

Wij bezorgen: Vrijdagmiddag 8 December , Zondagmiddag 10 december en Zondagmiddag 17 december

Wij komen de bomen ophalen op:  zaterdag 6 januari en maandag 8 januari. Bomen terug bezorgen uiterlijk 13 januari 2018

 

Let op: Dit jaar is het de laatste keer dat wij de kerstbomen verkopen.

De kerstbomen actie is twaalf jaar mogelijk gemaakt door U, door de Genneperhoeve en door Van Duuren Bosbeheer

December 2005 verkochten we voor de eerste keer onze bomen op de Genneperhoeve. De bomen hebben kennis gemaakt met veel mensen. Een schare trouwe klanten kwam elk jaar de boom uitzoeken. Wij zeiden vaak tegen elkaar: we doen het voor de bomen, dan maken die ook eens wat mee. We hebben nogal wat keren bomen een huis binnen gedragen. Heel enkele keer plaatsten we een piek in de boom. In het voorjaar kon er al weer een merel een nest maken in de zelfde boom. Het was best mooi, wel een gesjouw. Aan al het goede komt een einde. Rest ons om alle klanten en zeker ook de trouwe klanten te bedanken voor hun deelname aan dit avontuur. Wij wensen u een fijne kersttijd. Nu en nog vele jaren.

Hoe verder? Wij zijn ook blij wanneer u de boom terug bezorgt.
Wij geven de boom een plek in het bos en gebruiken de pot.

HUUR VAN DE NATUUR IDEE:

De bomen groeien in onze kwekerij. De boom heeft het goed in de kwekerij. Tijdens de kerst staat de boom bij u in de huiskamer. De sfeer van buiten komt dan de kamer binnen. Met uw zorg blijft de boom in leven en gaat in januari terug naar de kwekerij. Vier of vijf keer kan de boom dit kunstje herhalen. Daarna wordt de boom te groot en krijgt zij een plek in het bos.

HUUR VAN DE NATUUR PRAKTIJK :

In oktober – november graven we de bomen uit de grond en plaatsen ze in potten. U koopt de boom, plaatst de boom op een schaal, zodat u veilig water kunt geven. Soms verwent u de boom met de plantenspuit. Vooral wanneer het heel warm en droog is in de kamer. Na driekoningen nemen wij de boom terug en geven deze een plaats in de kwekerij.

Tom en Team